sunnuntai 30. marraskuuta 2014

rv. 8+1

Yhdeksäs raskausviikko kuulostaa paljolta! Raskaudesta on nyt tiedetty aikalailla kuukausi ja vieläkin kaikki on niin uutta ja ihmeellistä. Välillä murehdin oireettomuuttani ja sorrun lukemaan kauhutarinoita keskeytyneistä keskenmenoista ja tuulimunista. Olen ehkä hiukan katastrofiajatteluun taipuvainen, kun taas positiivinen mieheni ajattelee automaattisesti kaiken olevan hyvin. Mitään hälyttäviä vuotoja ei ole ollut, mutta kovia menkka kipuja aina välillä. Toisaalta kivut ovat yksi raskausoire, joten pitäisi vaan olla pää kylmänä ja odotella ensimmäistä ultraa.

Vatsa on tuntunut hiukan turvonneelta ja peilailen sitä monta kertaa päivässä.  Välillä joutuu laittamaan hiukan löysemmän paidan iltaisin, sillä muuten saattavat ihmiset huomatakin kovan turvotuksen. Pyöreää kiinteää raskausmahaa odotellessa!


Eilen koristelin kuusen, hyvissä ajoin mieltä piristämään. Rakastan joulunaikaa, kaikki talotkin näyttävät ystävällisemmiltä joulutähdet ikkunalla. Tämä on ihanaa aikaa olla raskaana, käpertyä väsyneenä luvan kanssa viltin alle ja nauttia hämäristä illoista. 

2 kommenttia:

  1. Eiköhän se hyvin mene. Me saatiin tietää raskaudesta vasta rv 13, luulin että ei ollut oireita vaikka niitä oli korkea kuume ja kova oksennustauti joka on jatkunut pahoinvointina aina tähän rv25 asti. Onnea odotukseen ja tulevasta vauvasta ja hyvää joulua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa, pitää vain luottaa siihen, että kaikki on kunnossa ja pikkuinen pysyy mukana. Toisaalta onhan tämä oireettomuus helppoa!

      Kiitos sinulle ja Hyvää Joulua, sekä ihanaa odotusaikaa! :)

      Poista