sunnuntai 23. marraskuuta 2014

rv 7+1

Kahdeksannella raskausviikolla kaksplus.fi Raskaus viikko viikolta -jutun mukaan vauvalla on jo pienet melamaiset kädet, silmät pään sivulla ja se on kooltaan 9-14mm. Tuntuu jännältä ajatella, että pikkuhiljaa se alkaa näyttää vauvalta, pieneltä ihmiseltä. Odotan innolla vatsan kasvua ja sitä, että tuntisin pienen liikkeet. Ensimmäiseen neuvolaan on vielä pariviikkoa aikaa, ja ultraankin matkaa kuukausi. Välillä tulee pelko keskenmenosta, mutta olo on silti luottavainen, sillä rinnat ovat edelleen kipeät ja raskaat, vaikka muita oireita ei olekaan. Jopa vähäinen ällötys on hävinnyt.

Heti plussan piirtyessä tikkuun, ryntäsin raskausvoiteita ostamaan. Nyt käytössä on päivittäin bio-oil, bodyshopin cocoa stick, sekä bepacare. Miellyttävin noista on ollut kyllä ehdottomasti bio-oil, sillä se kuivahtaa nopeasti ja haju on tosi mieto. Stickin kanssa aikaa kuluu rasvaamiseen enemmän ja bepacare tuoksuu hiukan tunkkaiselle. Näitä olen siis vuoronperään käyttänyt vatsalla, reisissä, pepussa ja rinnoissa. Toivon, että hiukan edes olisi apua raskausarpien ehkäisyssä,  vaikka useat tietolähteet muuta väittävätkin! 

Vauvanvaatteita ei vielä ole yhtäkään tullut ostettua, itseä suojellakseen sitä pyrkii siirtämään kaikki pienetkin hankinnat sinne np-ultran jälkeiseen aikaan. Ystävän vauvalle ostettu marimekon punainen pallokuvioinen potkupuku oli kyllä mahdottoman suloinen ja olisi itsellekin tehnyt mieli ostaa. Minulle on tullut vahva tyttö-olo vauvasta,  mieheni taas on sitä mieltä, että pikkuinen poika on tulossa pelikaveriksi. Selkeästi oman sukupuolen kannattamista! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti