maanantai 6. heinäkuuta 2015

Tule jo vauva! rv 39+2

Nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua tämä loppuaika pelkältä odottelulta. Neuvolassa tänään kohdunsuun tilannetta katsottiin ja pettymys oli suuri, sillä paikat edelleen kiinni ja kohdunkaulaa 2cm jäljellä.. Varattiin neuvolakäyntikin tuonne ensiviikolle lasketun ajan yli, meinasi kätilö, että luultavasti yliajalle menee. Pitkältä tuntuu, jos joutuu vielä yli 2.5 viikkoa odottelemaan synnytystä!

Olo on sinällään ihan hyvä ja reipas, mutta silti nämä viimeiset viikot matelevat. Ei supistele, eikä oikein mitään synnytykseen viittaavia oireitakaan ole.. Päätin nyt sitten aloittaa leipomisurakan ristiäisiin ja tehdä tällä viikolla ainakin pikkuleivät valmiiksi. Ei se auta muuta kun yrittää asennoitua siihen lähes 3 viikon odotteluun! Maha on jo tosi pinkeä, ja vähän harmittaa, että jos olisin synnyttänyt ajallaan ei raskausarpia luultavasti olisi tullut (vielä ei arpia ole, ainakaan huomattavia ja selkeitä), mutta olen varma, että tästä kun pari viikkoa menee niin vatsanahka repeää totaalisesti!

Kuulostampa masentuneelta :D Ei vaan kyllä 9kk odottelun jälkeen alkaa olla jo sellainen fiilis, että synnytystä odottaa. Olisi ihana jo tavata pienokainen ja aloittaa arki pikkuperheenä. Jälkeenpäin en varmasti harmittele vaikkei pikkuinen syntynytkään La:han mennessä. Jotenkin vain tämänpäiväinen neuvola ja sieltä saatu tuomio masensi mut täysin! :) Pitää koittaa nauttia viimeisistä kahdenkeskisistä hetkistä miehen kanssa ja omasta ajasta jota tuntuu olevan nyt vähän liikaakin..

Masukuvaa 39+0




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti