lauantai 14. maaliskuuta 2015

rv 23+0

Ihana, rentouttava Dubain reissu takana; Aurinkoa, hyvää ruokaa, shoppailua ja huikeita nähtävyyksiä! Ensikertalaisena Dubaissa sai ihailla upeita rakennuksia ja palmusaarella sijaitseva hotelli oli todella hyvä. Kaikinpuolin loma meni hyvin, lentomatkoilla raskaus aiheutti hiukan päänvaivaa..

Menomatkalla parin tunnin yöunien jälkeen pyörryin lentokoneeseen, en saanut käytäväpaikkaa harmikseni ja huono oli iski yllättäen. Mies säikähti kovasti, kun yhtäkkiä menetin tajuntani kesken ruokailun. Asiantuntevat lentoemännät Finnairilla osasivat asiansa ja virkosin lisähapen avulla. Loppumatka menikin sitten jännittäessä, josko pyörryn uudelleen.. Onneksi kerta riitti.

Tulomatkalla koneessa, loppumetreillä n. 1h ennen kotiinpaluuta rupesi yhtäkkiä supistelemaan hirveän kipeästi. Kipu oli aivan järkyttävää ja yhtäjaksoisesti kesti n. 2 tuntia. Supistukset olivat todella voimakkaita n. 5 minuutin välein tuli kovempi kouristus. Itkua väänsin ja harkitsimme jo päivystykseen lähtemistä. Onneksi supistukset lakkasivat, kun pääsin lepäämään omaan sänkyyn.

Neuvola oli tiedossa parin päivän päästä, ja eilettäin sitten kerroin tapahtuneesta th:lle. Hän konsultoi lääkäriä ja meinasi, että nyt ei kannata tutkia kohdunsuun tilannetta, jotta se ei provosoi supistelemaan. Varasimme lääkäriajan ensiviikolle, jossa tarkastetaan kohdunsuun tilanne.. Todella toivon, että paikat ovat vielä kiinni ja vauva pysyy matkassa heinäkuulle saakka! Meillä olisi toinen lentoreissu tulossa myös, ensiviikon torstaina lähtö viikoksi espanjaan, mutta voi olla, että joudutaan perumaan matka, mikäli riskejä ennenaikaiseen synnytykseen on.. Nyt peukut pystyyn, että kaikki on kunnossa!

Th naureskeli, että näytätte ottavan ilon irti viimeisistä hetkistä kahdestaan, sattui nämä reissut niin lähekkäin. Dubain matka varattiin jo kauan sitten, mutta Espanjanloma tuli yllätyksenä alkuvuodesta, lähdemme sinne juhlimaan isäni syntymäpäiviä perheen kera. Saapa nyt nähdä jääkö meiltä välistä..


Oli kiva ottaa aurinkoa pikkumasun kanssa, on se niin ihana!♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti