perjantai 30. tammikuuta 2015

rv. 16+6

Huomenna paukkuu jo 17 viikkoa täyteen. Enää kolme viikkoa puoliväliin! Aika menee todella nopeasti ja vointi on edelleen mitä mainioin. Ensimmäiset liikkeet olen tälläviikolla tuntenut. Aluksi epäilin itseäni, ettei eivät ne vielä voi tuntua, mutta tuntemukset alavatsassa ovat jatkuneet koko viikon. Ihana pieni siellä möyrii ja potkii. Välillä tulee sellainen selittämätön onnellisuuden tunne sisälle, ja hymyilen vain itsekseni kun on niin hyvä olla! ♡

Stressihormonitasot ovat tälläviikolla olleet korkealla, sillä olen työstänyt opinnäytetyön aloitusseminaariin materiaalia. Tästä se sitten lähtee, viimeinen rutistus koulussa ja opinnot pakettiin ennen muksun syntymää. Tuntuu uskomattomalta, että ammattikorkeakouluopinnot ovat aivan loppusuoralla! Ihana, kun saa jäädä toukokuun lopussa äitiyslomalle ja kesän viettoon ilman stressiä.. :)

Välillä masu pullottaa kovasti, kun turvottaa. Turvotus on näkynyt puntarillakin kilon heittoina aamupainossa. Lähtöpainoon 57kg on tämän aamun punnituksen mukaan tullut 1.3kg, mikä on ilmeisesti iha hyvä määrä. Aamulla masu oli taas lähes litteä, kun parin päivän turvotus oli laskenut. Opinnäytetyön ohjaajanikin naureskeli, että miten ihmeessä olen jo niinkin pitkällä raskaana! Pieni kumpu on kyllä havaittavissa..


Haluaisin jo kunnon vauvamasun, jota voisin ylpeänä esitellä. Vielä on omat vaatteet, jopa suurinosa farkuista käytössä. Saapa nähdä kerkeänkö saamaan pyöreän vauvamasun ennen kuukauden päästä olevaa hiihtoloman Dubain matkaa :)

Enää neljä viikkoa ja saamme tietää onko tulokas tyttö vai poika.. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti